fredag 8. mai 2009

Livet er fullt av overraskelser



Gjett hvilken nabo jeg så sette møbler inn i en kassebil da jeg kom hjem i dag?

Forundrer meg ikke om hun har kjøpt den andre leiligheten som var til salgs der jeg skal flytte etter sommeren. Det hadde virkelig vært noe. Her velger jeg flytte til et sted med jernbanen som nærmeste nabo for å bli kvitt henne, men sett slikt - det er tydeligvis ikke nok.

Neste steg blir å flytte til Gokk. Jeg gleder meg allerede.

2 kommentarer:

  1. Naboen følger nok deg overalt, så du skal ikke se bort fra at naboen din fortsetter å bli nabo når du flytter :p Hehe

    SvarSlett
  2. Åh jeg håper så hardt og inderlig at fru nabo forblir fru nabo også i den nye leiligheten. Så mye at jeg ser meg villig til å kjøpe innflytningsgave til henne. F.eks et splitter nytt askebeger.

    og ja jeg er meget skuffet over dine stalkerskilz, where did they go? Jeg har fått jobb på min gamle jobb. Så “ammagad, hvem i huleste ville ansatt deg?!11″ er egentlig ganske passende og svaret er: ingen. Ingen andre enn de som allerede har gjort feilen en gang i hvertfall!

    PS. jeg er ganske sikker på at man famler i blinde, og ja fomle er den lille gule kinda chubby fisken i den lille havfruen. Ikke var han blessed me tilsynelatende mye intellegens heller. Stakar fomle, han famlet nok litt i blinde han å.

    SvarSlett