onsdag 14. januar 2009

Min første gang

Nå som jeg endelig har kastet meg på bloggbølgen kan jeg ikke la være stille meg det spørsmålet de fleste aspirerende nettskribenter stiller seg; Hvorfor vil jeg dette og hva i alle dager skal jeg skrive om? Og ikke minst, hva er det folket egentlig vil lese om?
For anledningen har jeg satt opp en fin liste:
  1. Over gjennomsnittet pen jente i slutten av tenårene som blogger om festing, skole og venner, akkompaniert av en rekke bilder, spesielt av såkalte outfits.
  2. Mote.
  3. Kjendissladder, gjerne så simpelt og nedvergende for de involverte som overhode mulig.
  4. Sex. Helst kombinert med punkt 3.
  5. Rikdom. Kombineres også enkelt med punkt 3 og 4.
  6. Politikk, religion, krig og fred og sånt.
Om jeg klarer levere noe av dette er uvisst. Om jeg faktisk vil er en annen sak.
Så hva skal jeg skrive om? Meg selv? Greit.

Jeg heter muligens Siri. Ja, jeg valgte et pseudonym. Etternavnet er stjålet av oldemor, så sånn sett ligger det ganske nært mitt eget. Dessuten synes jeg det har en fin, adelaktig klang over seg (se punkt 5), eller om man vil være negativ - noe litt vulgært, som tatt fra rollelista i en pornofilm (hurra, punkt 4!).
Generelt liker jeg ikke å sette meg selv i bås, men det er ikke til å komme foruten: Da jeg var 16 år gjorde jeg noe så klisjé som å møte veggen. Jeg har kastet bort hele ungdomstida mi på å stange hodet i denne fantastiske, sagnomsuste veggen, og det ser ikke ut til at jeg kommer meg videre med det første. Av den grunn utgår punkt 1, selv om jeg kunne ønske det ikke gjorde det. Sånn sett tror jeg bloggen vil handle om livet tilbake til livet, hvis det gir mening. Livet er fullt av grå hverdager - mine kanskje hakket gråere enn andres. Og ja, dette blir utrolig interessant lesning, dere.

Se, hun kan smile bak sladden!
Og vennligst ignorer den flotte t-skjorten. Jeg skal sove hvert øyeblikk. Mm, vi sier så.

Ja, forresten. Det siste punktet var forresten noe jeg la til for å få et snev av seriøsitet, noe jeg mistenker var veldig overbevisende. Nå føler jeg meg skikkelig vellykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar